úterý 19. května 2009

3DH Mezák 15.-16.05.


No původně se mi o tom ani psát nechtělo, ale nakonec teda jo. První třidéhá se odehrálo v Meziboří u Litvínova. Trať dobrá, hravá, klouzavá ale hrozně úzká, každopádně pro všechny stejná, to bylo OK. V pátek odpoledne trénink do pohody taky OK. Potom koncertíky, kalba, pogo, bordel. Vyškolili sme Pawlika a pořádně ho zpogovali, aby věděl co a jak, tady je důkaz. :-) takže taky OK.
Mates zase perlil to je taky OK. tím
ale všechny "OK" končej.

Asi v 1 jdeme spát náladička do pohody pár Metesovej výkřiků a ležíme, ale spát se nedá. Nevim proč, ale nějákej přiblblej DJ tucá až do 3 u toho já spát nemůžu, ostatní pochopitelně spěj jak zabitý, tak už to prostě mám. Tak konečně disco debil doklepal co považoval za nutný, aby ho následně vystřídala průtrž a vychřice. To už zvbudilo i Čela a začali jsme spolu zachraňovat plachtu pod kterou jsme "spali" aby neuletěla. (Mates spí jak dřevo). Trochu jsme zmokli ale zachránili jsme to, ale jistý to nebylo, proto už za světla se s Čelem odebíráme pod přístřešek u hospody, kde právě doblívá svoje poslední blitíčko nějákej vobejda. Pokoušíme se marně dospat ve vichru a rachotu. (Mates spí jak dřevo) Tak jsme si poleželi, vichr a déšť ustal začíná se dělat hezky a hurá na snídani a přípravy na závod, atd. Mates už je vzhůru a pod vlivem zbytkáče zase něco huláká, no je to zase sranda.
Registrace, pár jízd na bahně, ale schne to na závod to bude skoro suchý. Takže měřák dobrý můj čas 1:46, paráda 5. místo, v cíli tabule, kde lítaj okamžitě časy a pořadí, řikám si konečně se to někam pohlo. Ale už těd tam vyskakuje nějákej nereálnej čas nějákýho juniora, hmmm tak něco nebude v cajku. Dávám první kolo dvě chyby, ale o dost rychlejší jízda než měřák čas 1:41 divim se že jsem nestáhl víc, ale dobrý. Zas tam skáčou nesmyslný časy u některej lidí a je jasný že časomíra není úplně redy. No nic dáme si druhý kolo, dovedete si asi představit, jak se cejtim po probdělý noci, no ale dobrá jízda, téměř bez chyby o dost rychlejší než ta první čas 2:02 cože??? tak nic, nemá cenu se těma výsledkama zabejvat, podobný věci se dějou každýmu druhýmu. Ale sranda byla, závody bez výsledků, big shock za 200kč, noční bordel, maximální únava a Mates :-) Bude na co vzpomínat :-)
Každopadně Jana první flek v holkách to jediný bude asi v pořádku:-)

moje galerie TU
čelova TU

Pár dálších galerií
1
2
3
4
5

Žádné komentáře:

Okomentovat